Заместник  министър-председател по обществения ред и сигурност и министър  на

...
Заместник  министър-председател по обществения ред и сигурност и министър  на
Коментари Харесай

Министър Демерджиев се включи в организираното посещение на австрийската делегация в РДГП- Елхово

Заместник  министър-председател по публичния ред и сигурност и министър  на вътрешните работи Иван Демерджиев, заедно  с основния секретар на Министерство на вътрешните работи гл.комисар Петър Тодоров и  шефа на Групово дело „ Гранична полиция “ гл.комисар Росица Димитрова, се включиха в проведеното посещаване на австрийската делегация в Регионалната дирекция “Гранична полиция ” в Елхово.

На място гостите бяха осведомени с подхванатите ограничения за защита на външната граница на Европейски Съюз с Турция и с работата, осъществявана от Регионалния координационен център, част от Интегрираната система за наблюдаване на българо-турската граница. Бяха показани екипировка и техника за реализиране на наблюдаване и надзор на българо-турската граница

Днес федералният канцлер на Република Австрия Карл Нехамер бе на работно посещаване у нас. Във фокуса на визитата, инициирана от президента Румен Радев, бяха обезпечаването на защитата на българската граница и противодействието на миграционния напън, както и използването на европейското право във връзка с Шенген.  В австрийската делегация бе и Герхард Карнер – федерален министър на вътрешните работи на Австрия.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР